You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

1 Дискотека "Мюзик фоус" on Пет Апр 16, 2010 3:26 pm

First topic message reminder :

Това бе най - известната и посещавана дискотека в града.Всеки ден беше пълно с хора.

Свободно РП!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

16 Re: Дискотека "Мюзик фоус" on Нед Май 09, 2010 9:43 am

-Да забелязах преди малко.-казах аз и погледнах към нея.Видях по изражението и,че се е убидила и добавих.-Шегувам се.И не няма да избягам без да ти кажа,но найстина сега вече трябва да вървя,защото имам неотложни ангажименти.-аз платих на бармана и си облякох якето.Дискотеката започна малко по малко да се изпразва,а и аз бях гладна.
-Хайде ще те изпратя да някъде.-предложих и аз и двете тръгнахме.По едно време настана малка блъсканица,но ние с Елена се оправихме и излязохме от дискотеката.
-Аз съм на там.Чао и се пази!-аз и се усмихнах и тръгнах към гората.

Вижте профила на потребителя

17 Re: Дискотека "Мюзик фоус" on Нед Май 09, 2010 9:57 am

Отдавна не бях излизала някъде. Трябваше да се разведря малко. Реших да отида в най-посещаваната дискотека в Мистик Фолс. Там всяка вечер имаше страхотни партита с много пиене. Можеше пък и да срещна някой почнат от времето, когато живях тук. Облякох се, взех си якето и потеглих към дискотеката.
Когато влязох в нея естествено беше пълна. Имаше хора, които танцуваха на пилоните, а други пиеха на бара. Първо реших да се напия, а след това да потанцувам на един от пилоните.
Седнах на бара.
-Една текила.-казах и се усмихнах на бармана.
-Лична карта.-каза бармана и също се усмихна.
Аз подадох личната ми карта, която светеше от прожекторите. Бармана я огледа, а след това я върна. След това остави чашка, която беше пълна с текила. Изпих я толкова бързо, че момчето което стоеше до мен се ококори. След това изпих още няколко чашки.
Станах от стола и си съблякох якето.
Изведнъж всички ме зяпнаха. Може би беше, защото бях с къш потник и прилепнали дънки. Имах и доста високи обувки, които ме правеха да изглеждам по-голяма.
Отидох до един от пилоните и започнах да танцувам. Не знам колко бях танцувала, но изведнъж един момче дойде до мен и започна да танцува до мен.
Танцувахме около двадесет минути, когато аз реших да се оттегля. Седнах отново на бара и този път си поръчах водка.

18 Re: Дискотека "Мюзик фоус" on Нед Май 09, 2010 10:05 am

Мелиса тръгна нанякъде, и аз отново останах самичка. Обичах да съм сама с мислите си, но не винаги. Затова тръгнах нанякъде и се замислих за Мат, Мелиса и защо тя ми каза да се пазя от него. Въздъхнах и седнах на една пейка. Имаше вятър и той развяваше косаами в различни посоки, затворих очи и се усмихнах.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2