You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

1 Скалите... on Пет Апр 16, 2010 4:41 pm

First topic message reminder :

Скалите бяха най - предпочитаното местенце сред младите.От тук се виждаше най - хубаво залеза на слънцето.
Свободно РП!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

16 Re: Скалите... on Съб Апр 24, 2010 8:07 am

-Много си мил.-казах аз и взех сърната.Впих зъбите си и усетих кръвта и.Тя беше невероятно засищащта.Аз я изцедих до край и я хфърлих.Очите ми вече станаха нормални.
-Как се чустваш?-попита ме той
-Много по добре.Благодаря!-аз се усмихнах.-Аз съм на 201,а човешките ми са 20..
-Ти не си ли ходил никъде извън този град?...

Вижте профила на потребителя

17 Re: Скалите... on Съб Май 08, 2010 2:34 pm

Вървях безцелно, знаех, че съм излязла извън пределите на града.Трябваше ми време, за да си събера мислите.Напоследък това се случваше рядко.Прашният път се издигаше все по-нависоко, а аз безрасъдно го следвах, водена от любопитството си.
В мига, в който прекрачих огромния камък, застанал на пътя ми, се озовах на най-прекрасното място.
Може би беше смешна ирония, че точно сега слънцето залязваше, но сякаш бях влязла в онези картички с нереални снимки.Седнах на един огромен плосък камък, почти на края на скалите.Бегло се замислих, че всъщност мога лесно да падна от тук.Обгърнала коленете си с ръце, се загледах право в далечината, като се оставих на топлината на слънцето.
Стреснах се, щом чух звуците от нечии стъпки зад мен.Може би ми се бе причуло.Кой идваше тук...

18 Re: Скалите... on Съб Май 08, 2010 2:56 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
Ето,че отново бях на скали,само че този път не бяха същите.Трябваше малко да разнообразя.Вярно,че бях обещал на Елена да се видим по-късно,но исках да си почина малко от желанието за кръвта и.Щом се качих забелязах момиче,но от това разстояние не можех да разбера дали е човек или.. нещо друго.Разбрах,че е усетила приближаването ми,защото пулсът и се усили.Дам,човек е!Приближих се до нея и седнах на камъка.
-Здрасти!Хубава гледка,нали?-казах като гледах само напред към хоризонта

19 Re: Скалите... on Съб Май 08, 2010 4:22 pm

Слава богу.Беше човек.
-Здрасти!Хубава гледка, нали?-попита ме той, след като седна на камъка.
Беше момче, не много по-голямо от мен.Бегло се зачудих какво ще прави на такова затънтено място някой... някой.
-Здравей.-отговорих му.-Да, стахотна е.
Отново зареях поглед напред, като слънцето блестеше в очите ми.Реших, че ще е по-добре да завържа някакъв разговор, вместо да мълчим така.
-Е,-подхванах.-Какво те води насам?
Той се обърна към мен и ме погледна.
-О!-премигнах.-Съвсем забравих, извинявай.Аз съм Роуз.
Подадох ръката си на непознатия.

20 Re: Скалите... on Нед Май 09, 2010 9:19 am

Мат Еванс

Вампир
Вампир
-Аз съм Мат,Мат Еванс,приятно ми е!-казах и щом поех ръката и за да се здрависаме осъзнах колко лоша идея е да седя на осамотено място с човек,отново!Явно не се бях поучил от грешката си.Но осъзнах,че все още не съм пуснал ръката и и я гледам странно,затова бързо я пуснах и се усмихнах извинително.
-Е,Роуз,какво правиш тук толкова късно?

21 Re: Скалите... on Нед Май 09, 2010 9:33 am

-Планирам бънджи скокове от скалите.-отговорих, клатейки глава положително.Мат ме изгледа шашнато.
-Шегувам се.-засмях се.-Ами... не знам.Трябваше да отида някъде далеч от града... и се озовах тук.Всъщност не знам колко време съм ходила.Късмет, че попаднах на залеза.
Осъзнах, че мисля на глас и прехапах устни.Сигурно вече ме бе сметнал за луда, още повече, че съм извървяла цалото разстояние пеша.
-Ами ти? Като те гледам, не си тръгнал на поход.-пошегувах се.

22 Re: Скалите... on Нед Май 09, 2010 3:16 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
-Ами..честно казано исках да избягам!-казах като последното го прошепнах така,че само тя да ме чуе и леко се наведох към нея.Разбира се,оказа се много лоша идея,затова отново се отдалечих.Боже,как ми липсваше да съм човек,но не съм много подходящ да споменвам Бог.
Вече започваха да се виждат първите звезди и слънцето заминаваше към другата част на планетата.

23 Re: Скалите... on Нед Май 09, 2010 4:59 pm

Потреперих, но така и не разбрах дали беше от внезапния бриз, който донесе здрачът, или от него, изведнъж толкова близо.
Наързо се окопитих.
-Да избягаш.-повторих и се подсмихнах.Звучеше ми познато.-От какво по-точно, ако не е тайна?
Погледнах го усмихната, а след това отново погледнах към хоризонта.Беше толкова странно, че почти бях забравила как изглежда небето, когато има звезди.Беше почти невъзможно да се видях при всички светлини на града.

24 Re: Скалите... on Пон Май 10, 2010 5:26 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
-Ами..да.Понякога ми идва малко в повечко всичката тази шумотевица,а уж съм от купонджиите-обясних и се засмях.Изведнъж телефона ми извъня.Погледна на дисплея-беше Елена.
-Извини ме за малко-казах и се отдалечих от Роуз.След няколко минути,щом приключих с разговора се върнах и отново седнах до момичето.

25 Re: Скалите... on Пон Май 10, 2010 9:24 pm

-А, ясно.-казах.-И купонджиите се изморяват, а?-пошегувах се.
Аз лично не се считах за голяма купонджийка, въпреки, че повечето ми действия се определяха като такива.
Телефонът на Мат иззвъня.
-Извини ме за малко.-каза той.Аз кимнах.След минути се върна и седна до мен.
-Не те ли притеснява?-попитах.Той ме изгледа странно.-Да седиш тук нощем... с някаква непозната.-поясних и му смигнах.-Може да е откачена убийца.
Засмях се.Понякога имах доста извратено чувство за хумор.Не че аз бих могла да направя каквото и да е на когото и да е.Това бе друг въпрос.

26 Re: Скалите... on Сря Май 12, 2010 5:16 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
Това ме накара да се засмея.
-Извинявай,но от двама ни ти би трябвало да се страхуваш,аз нямам много за губене!-казах като продължавах леко да се смея.Поне бях стигнал периода,в който можех да се шегувам с такива неща.
-Е,май стана прекалено късно! -казах и се престорих,че се прозявам - Искаш ли да отидем някъде или да те изпратя до вас?

27 Re: Скалите... on Сря Май 12, 2010 5:53 pm

Засмях се с него.Ако не друго, бе мил и не бе от онези нахални момчета, с които лошо ти се пишеше, ако останете насаме.
-Да, защо не.-казах и се изправих, като изтупах дънките си от това, че бях стояла на скалата.Погледнах за последен път към звездите.Тази вечер определено не ми се прибираше.Кой знае, можеше да се уговоря с някой да наминем през някой клуб.
-Къзе ще ходим?-усмихнах се.Не бях сигурна, но трябваше ли да е странно това, че изобщо не се страхувах да стоя с този непознат сама? По принцип не бях такава, не знам какво ми ставаше.

28 Re: Скалите... on Чет Май 13, 2010 4:18 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
Телефона ми отново иззвъня.Зачудих се кой ли може да е този път.Когато го погледнах видях,че имам съобщение от брат ми,който ме викаше да се прибера вкъщи.
Спрях се и се зачудих какво извинение да измисля така,че да не я обидя.
-Хмм.. Роуз,брат ми ме вика вкъщи,става ли да пием кафе по-късно?Обади ми се на този номер - казах и пъхнах в ръката и едно листче с телефонен номер на него.Дори не изчаках отговора и,а само помахах и изчезнах.

29 Re: Скалите... on Чет Май 13, 2010 4:24 pm

-Д...-започнах, но той вече бе изчезнал.-Добре.-казах на тишината.
Брей, наистина бе странен.Нищо, можех да отида някъде и сама, не бе проблем.Прибрах листчето с номера му в задния си джоб и се запътих към града, с надеждата да не попадна на нещо не толкова приятно по пътя.Знаех си, че трябваше да си взема колата...

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2