You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Пътя в гората on Пет Апр 16, 2010 4:43 pm

Тук рядко се мяркаха хора,тъй като от много години този път не се използваше за път към града.

Свободно РП!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

2 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 3:06 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
Реших да се поразходя и дойдох и седнах под едно дърво и се зачетох в някаква книга.Непознавах никого и се надявах някой да дойде защото ми беше много скучно.
Подпрях се на дървото и оставих книгата,като се загледах в небето и неосетно затворих очи,но незаспах,просто ги затворих,като се опитвах да не мисля за нищо,за да мога да релаксирам напълно.Обичах да ходя в гората защото е много оспокояващо,тихо и приятно.Шумът на листата,вятърът и всичко останало ми действаше много добре...

Последната промяна е направена от Крис Блеър на Нед Апр 18, 2010 3:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя

3 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 3:07 pm

Рп-тата малко по дългички

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

4 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 3:26 pm

Денят беше много приятен за разходка.Първо мислех да се разходя по магазините ,но след това промених решението си.Тръгнах към гората.Имах нужда от тишина ,чист въздух и спокойствие и определено нямаше да получа това от разходката по магазините, където имаше много хора и беше пълна лудница.Вървях много бавно и вдишвах дълбоко въздуха.Беше много тихо.Усещах топлият вятър в косите си.Стигнах до една поляна и видях едно момче ,което май спеше.Замислих се дали да го събудя.Приближих се до него и внимателно седнах на меката трева.Мислех ,че беше заспал,но точно тогава той отвори очи ..

5 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 3:32 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
Аз отворих очи и видях седналото момиче до мен,усмихнах се и я погледнах,като казах:
-Здравей!-огледах я добре,изглеждаше дружелюбна,реших да я попитам как се казва и да се представя и аз:
-Казвам се Крис,а ти?-усмихнах се още веднъж,защото тя бе първия човек с когото се запознах,защото съм нов в града и непознавам никого.Надявах се да станем,ако не приятели то добри познати...

6 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 3:46 pm

Щом той отвори очи ,му се усмихнах и го огледах добре.Беше много симпатичен.Щом той се представи казах.
-Хей, Крис.Аз съм Зоуи,Зоуи Найт, приятно ми е.
Помълчахме за малко и аз наруших тишината.
-Аз май те събудих преди малко, извинявай.

7 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 3:51 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Не,аз не спях,обичам да идвам в гората и да сядам до някое дърво,затварям очи или чета,просто обичам тихите места-казах аз и се усмихнах,като я погледнах.Момичето изглеждаше много чаровно...
-Зоуи ти какво правиш тук?-попитах аз,защото на повечето хора им беше скучно в гората и предпочитаха разходка по магазините или с приятели на някое шумно заведение..
.

8 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 4:00 pm

-И аз обичам да идвам в гората.Обичам тишината и спокойствието, а и нямам много приятели в града.Скоро се преместих и познавам само Мегън.-облегнах се на дървото и добавих-това място е вълшебно.
Забелясах разтворената книга до него и си помислих ,че сега много рядко се срещаха момчета ,които да четат книги.Повечето предпочитаха да играят футбол или баскетбол.Крис наистина не беше обикновено момче и това беше страхотно.Усмихнах се и попитах:
-Коя книга четеш?-беше ми любопитно ,защото самата аз обичах много да чета.

9 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 4:04 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Една за инквизицията...необичам да чета...предпочитам да спортувам-казах аз и се ухилих,вземах книгата само когато ми доскочее мноого,тогава зашочвах да чета,тази книга я четях вече две години и бях до средата,не си падах по точно такъв тип литература,харесвах повече научните и енциклопедиите...

10 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 4:11 pm

Е, явно грешах в първоначалната си преценка за него.Това не ме изненада все пак винаги грешах в преценката си.Спомних си как първия ден като се запознах с Мег си мислех ,че не само няма да станем приятелки ,а дори може да станем врагове, но отново не бях права.
-Ами добре -усмихнах се и казах -Аз обичам да чета, а ти какво спортуваш?

11 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 4:15 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Всъщност...обичам да чета,но друг вид книги-усмихнах се аз,защото тя можеби си помисли,че не обичам да чета...
-Иначе спортувам...ами всичко...обичам бейзбола,понякога ходя на фитнес,играя футбол-обясних аз и се усмихнах,като я погледна и попитах:
-А ти какви книги обичаш да четеш и...тренираш ли нещо?

12 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 4:22 pm

-Ходя често на фитнес и на дълги разходки.Понякога ставам рано и тичам в парка докато слушам музика.-погледнах го.Имаше много пленителни очи.Следващият му въпрос беше какви книги обичам да чета.Замислих се за момент,сведох поглед и казах:
-Ами такива в които има някаква прекрасна любовна история ...-отново го погледнах за да видя каква беше реакцията му.

13 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 4:29 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Аха...сапунени...на мен не ми харесват идват ми прекалено лигави-аз я погледнах и след това погледнах към небето отново,гората беше много приятно местенце,харесваше ми!
-Разкажи ми нещо за себе си,за семейството си и нещо интересно около теб!-погледнах я в очите,тя имаше дълбоки и красиви очи,които до голяма степен бяха накяк си хипнотични,но и много красиви...

14 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 4:38 pm

Надявах се ,че не ме мислеше за някаква лигла след като му казах какви книги предпочитам.
Щом той ме погледна ,почувствах как започвах да се изчервявам. Мразех това ,когато се случваше.Не знаех какво точно да му разкажа.Исках да бъда кратка за да не го отекчавам.
-Живея с майка ми и доведения ми баща.Не познавам истинският си баща.Той е напуснал майка ми преди да се родя.Преди пет години тя се омъжи повторно.Това е за мен.Разкажи ми нещо за теб.

15 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 5:04 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
Аз изслушах всичко разказано от нея с интерес.Това,че не познава истинския си баща беше доста кофти и аз и бях съпричастен...
Тя ми каза да разкажа нещо за себе си,но аз незнаех какво,около мен нямаше нищо интересно затоваа обясних:
-Ами....няма какво да ти разкажа,защото около мен няма интересни неща,доста отдавна...-усмихнах се аз и отново я погледнах

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next