You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

1 Пътя в гората on Пет Апр 16, 2010 4:43 pm

First topic message reminder :

Тук рядко се мяркаха хора,тъй като от много години този път не се използваше за път към града.

Свободно РП!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

16 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 5:18 pm

Какво означавеше това ''от доста отдавна'' почудих се аз.Беше странно ,че не спомена родителите си или братя и сестри ,но реших да не задавам повече въпроси.Отново се появи тишина.Двамата се бяхме замисли.Беше ми интересно за какво мисли, но вместо да го питам това , го попитах от колко време е в града.

Вижте профила на потребителя

17 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 5:21 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
Тишината продължаваше доста време и по едно време стана неловка,след като тя попита от кога съм тук аз си помислих "Най накрая каза нещо"...
-Отскоро съм тук и не познавам никого освен теб,ти си първата с която се запознах-обясних аз и се усмихнах широко,радвах се че съм се запознал с някого,защото сам в града не беше кой знае колко интересно...

18 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 5:38 pm

Отвърнах на усмивката му.Това момче наистина имаше много красива усмивка.
-Радвам се ,че се запознах с теб.-казах искрено.
Не ми се стоеше седнала и му предложих да се разходим малко.Знаех ,че наблизо имаше много красив водопад.
-Крис, искаш ли да се разходим малко?-попитах го и станах от меката трева.

19 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 5:47 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Да...добре,изтръпнаха ми краката от седене-отговорих аз и се изправих,като се изтупах и попитах:
-Къде ще отидем,на водопада,морето,скалите,ти избери къде!?-усмихнах се аз и изчаках да видя,къде ще каже да ходим,нямаше значение защото всички места бяха невероятни,според описанията им които съм чел от книга или някаква информационна брошура или чул от някой миновач...

20 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 6:39 pm

-Водопада.-без да се замислям отговорих.Тръгнахме по пътеката за водопада.Вървяхме близо един до друг.Не бързахме, вървяхме бавно.Опитах се да се сетя за пътя към водопада ,защото бях ходила само веднъж.
-Имаш ли някакви други хобита освен спортуването.-реших да започна някакъв разговор ,защото мълчанието беше малко неловко.

21 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 6:45 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Ами...мисля...че не,обаче обичам да се забавлявам и да опитвам нестандартни неща,ако това е хоби,значи имам -засмях се аз и се оглеждах докато вървях,защото исках да видя всичко в гората...
-А ти какви хобита имаш?-попитах аз,като продължих да се оглеждам и да се наслаждавам на природните красоти...

22 Re: Пътя в гората on Нед Апр 18, 2010 6:50 pm

-Ами обичам да гледам филми, пиша разкази и стихове или поне се опитвам.-засмях се и продължих-Харесва ми да се разхождам и да рисувам.- погледнах го и се усмихнах.
Продължихме да вървим и скоро чух шума от падащата вода и след секунди пред нас се разкри разкошната гледка на водопада.
П.П.Ако искаш пиши в темата за водопада ;р

23 Re: Пътя в гората on Вто Апр 20, 2010 5:53 pm

Мелиса правеше традициония си лов за тази седмица.Мислеше да хване по-голямо животно за да я държи по-дълго.За нея беше удоволствие да бяга и да следи жертвата си.Нямаше търпение да опита от нея.Беше си набелязала една сърна и я гонеше устремено.Най сетне я хвана и я опита.Кръвта и беше блажена.Мелиса се нахрани с нея и отиде да търси още за да има в резерва.Тя започна да бяга още по-бързо и намери един заек.Хвана го на секундата и си го взе с нея.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2