You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Големите скали on Пет Апр 16, 2010 4:49 pm

Свободно РП!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

2 Re: Големите скали on Пон Апр 19, 2010 10:17 am

Мат Еванс

Вампир
Вампир
Заведох Ели на скалите.Имаше едно място,на което преди много обичах да идвам.Все още беше тъмно,но наближаваше изгрева.Помогнах на Елена да се качи и повървяхме още няколко метра навътре.
-Вярваш ли ми?Затвори си очите-казах и и я хванах за ръката.След още няколко метра и помогнах да легне.Добре,че поне там имаше трева.
-Добре,сега си отвори очите-казах когато и двамата вече бяхме легнали.А и изгрева тъкмо започваше.

Вижте профила на потребителя

3 Re: Големите скали on Пон Апр 19, 2010 4:56 pm

Затворих очи и след като той ми каза да ги отворя погледнах. Гледката беше прекрастна:
-Невероятно е! - усмихнах се и продължих да гледам изгрева и леко отворена уста, а Мат се подсмихна. Откъснах поглед от гледката и погледнах Мат:
-Толкова е... не знам. Красиво, романтично. От всичко по малко. - засмях се и казах шеговито:
-Колко ли момичета си водил тук... - засмях се и продължих да гледам изгрева.

4 Re: Големите скали on Пон Апр 19, 2010 6:10 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
-Всъщност до сега съм водил едно единствено момиче,но тя .. почина много отдавна-изведнъж в главата ми изникнаха много спомени от онова време.Наистина беше много отдавна,но си го спомнях сякаш беше вчера.
-А с колко момчета се запозна в училище?-бях сигурен,че такова хубаво момиче се е запознало вече с половината момчета от училището.

5 Re: Големите скали on Пон Апр 19, 2010 6:24 pm

Бях се умислила когато чух:
-А с колко момчета се запозна в училище? - обърнах се и погленах синия поглед на Мат след което казах:
-Оу ами аз, не знам мисля че засега само с теб. Тоест от новите попълнения. С някои хора се познавам от доста време. - усмихнах се на Мат. Изгрева почти беше приключил, но проъдлжаваше да бъде адски красиво:
-Имаш ли гадже? Ъм.. просто питам, когато се запозная с някого и винаги питам. - изчервих се и погледнах надолу в опит да скрия руменината по бузите ми, но беше жалък опит защото Мат явно беше видял и се подсмихваше дяволито. Засмях се и макар руменината го погледнах, хем предизвикателно, хем въпросително.

6 Re: Големите скали on Вто Апр 20, 2010 1:28 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
Не се случваше никак често да ми задават този въпрос.Отдавна вече не бях интерес за никого.
-Ами..не нямам си гадже,а ти?-Не спирах да се чудя какво ли мисли.В такива моменти ми се искаше да имах дарбата да чета мисли,но и моята не е за изхвърляне.

7 Re: Големите скали on Вто Апр 20, 2010 6:02 pm

Учудих се, той изглеждаше доста добре. Пък и имаше телосложение... просто беше перфектен:
-Ами не, не съм намерила подходящия, поне така ми се струва. - засмях се и Мат направи същото:
-А ти, как някоя не те е откраднала? Не може да си самичък. Ъм принципно тук трябва да има комплимент, но не съм много добра в комплиментите, нека просто кажем че си много хубав. - Мат ме погледна учудено и аз отново се изчервих, както бях казала не можех да измислям комплименти и се надявах да не ми се налага отново...

8 Re: Големите скали on Вто Апр 20, 2010 6:10 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
-Може да ти стори много странно,но аз много рядко се влюбвам,дори до сега е било само веднъж-сигурно и е изглеждал адски странно.А и хората на неговата възраст са имали поне две или три бивши.Вече слънцето изгря и започнах да се притеснявам,все пак не е добре вампир да стои дълго на слънц.А и не и бях казал какъв съм всъщност.Не знаех дали изобщо трябва да и кажа.Вярно,че ми бе доста трудно,усещайки пулсиращата и кръв,но така сигурно щях да изплаша единствения човек,който познавам тук.А от опит знам,че самотата не е от най-приятните чувства.

9 Re: Големите скали on Вто Апр 20, 2010 6:52 pm

-Само веднъж!? Аз се влюбвам постоянно, или поо-точно си харесвам някой пък и минава на секундата. Знам, знам от влюбчивите съм. - засмях се и се изместих леко, но докато се местех ударих леко Мат:
-Оу, извинявай! Не исках стана неволно. Заболя ли те? - погледнах го притеснено, а той...

10 Re: Големите скали on Сря Апр 21, 2010 3:46 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
-Не,няма нищо добре съм?-отговорих и се опитах да направя нещо като усмивка
-Сигурен ли си,май доста силно те ударих?-продължи да пита загрижено Елена
-Разбира се,не е толкова лесно човек да ме рани-опитах се да сменя темата.Отново се загледах в красивите и очи.
-Знаеш ли,че имаш най-прекрасните очи,които някога съм виждал-Не спирах да ги гледам сякаш бяха магнит за моите.

11 Re: Големите скали on Сря Апр 21, 2010 6:10 pm

Да определено този път пламнах като домат. Принципно не се изчервявах толкова когато някое момче ми направеше комплимет, което не че се случваше често, просто не знаех какво ми става.
-Ъм... ами мерси. И твоите са страхотни, напомнят океана. - усмихнах се на Мат.
-О да и отново извинявай.
-Няма нищо, спокойно. - Мат се опита да ме успокои и като че ли подейства. Усмихнах му се отново и погледнах в очите му. Казваха че сините очи са студени, но от неговите сякаш се излъчваше топлина, доброта. Продължих да го гледам в очите и да му се усмихвам. Това наистина ме поласка, и не можех да спра да се изчервявам всеки път когато той мигнеше и отново погледнеше очите ми.

12 Re: Големите скали on Чет Апр 22, 2010 4:44 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
Беше излязал доста силен вятър,а Елена изглеждаше много леко облечена.Мат забеляза как на няколко пъти потрепери и свали суичъра си,като го сложи на раменете и.Не искаше заради него да се разболее,нещо,което на него бе невъзможно да му се случи.
-Искаш ли да идем някъде другаде?Това,което исках да ти покажа-вече го видя.

13 Re: Големите скали on Чет Апр 22, 2010 5:22 pm

Мат сложи суичъра си върху раменете ми и аз погледнах надолу. След това каза:
-Искаш ли да идем някъде другаде?Това,което исках да ти покажа-вече го видя. - кимнах и Мат скокна на крака след което ми подаде ръка и ми помогна да стана:
-О мерси Мат, нямаше нужда. - Мат се усмихна леко и ме хвана през кръста за да не се спъна някъде. Подпрях се леко на него и завървяхме с умерено темпо. Когато вятъра духнеше и аз усещах парфюма му и затварях очи:
-Знаеш ли че имаш невероятен парфюм? - погледнах го, също както и той мен и му се усмихнах мило.

14 Re: Големите скали on Чет Апр 22, 2010 5:27 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
-Всъщност нямам парфюм,явно се е запазила миризмата от праха за пране-доста често ми се налагаше да измислям подобни лъжи.Знаех отлично за коя миризма ми говореше.Аз ги наричах благородни лъжи.
-Е,хайде да те заведем да пийнеш нещо топло-казах и и бавно заслизах по хлъзгавите скали като не пусках ръката й и й помагах да не се подхлъзне.

ПП:Ако искаш пиши направо в някое кафене

15 Re: Големите скали on Пон Апр 26, 2010 7:09 pm

Неферет се разхождаше по скалите и слушаше прибоя. Косата й леко се развяваше от вятъра, а очите й се сливаха със здрачаващия се прейзаж.
Носеше обувките си в ръка, понеже да ходиш на високи токчета по назъбени скали направо не си е работа и момичето го знаеше от личен опит.
Колко неща знаеше от личен опит наистина...
Тръсна непокорната си коса, сякаш за да се оттърве от тези мисли. Не й трябваше да мисли за всичко случило се в живота й, точно сега. Нямаше смисъл, пък и се измъчваше съвсем и разстоянието от скалите до водата привлече вниманието й.
С лукава усмивка тя остави обувките до себе си и се приготви да скочи. Един скок щеше да й се отрази добре. Тъкмо се непрегна като котка, когато изострения й слух долови някакъв звук.
Тъмнокоската се намръщи и се обърна, отказала се от скока си. Видя...

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next