You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 3 от 3]

1 Морето... on Пет Апр 16, 2010 4:50 pm

First topic message reminder :

Свободно РП!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

31 Re: Морето... on Сря Май 26, 2010 6:32 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
Аз се изправих и хванах Зоуи за ръка,като я повлякох по плажа и тръгнахме двамата да се разхождаме.Аз гледах към небето,към красивите свезди,които бяха милиони,а в средата една голяма,кръгла,светеща топка-луната.Тя беше нашата естествена лампа,която огряваше пътя ни.В далечината се виждаше светлината от свещите,които прегаряха вече.Тялото ми бе настръхнало,защото бях само по шорти,а вече ставаше студено,но не исках да се връщаме....

Вижте профила на потребителя

32 Re: Морето... on Сря Май 26, 2010 7:45 pm

Продължихме да се държим за ръце докато вървяхме по плажната ивица.
Вървяхме близо до брега и понякога усещах как водата мокреше краката ми.
Гледахме към небето и Крис ми показваше съзвездията и ми разказваше за тях.
Само луната осветяваше малка част от плажа.Беше много романтично.Вятърът нежно си играеше с косата ми и я пилееше на рамената и по гърба ми.

33 Re: Морето... on Чет Май 27, 2010 7:41 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
Ние продължихме да вървим бавно по мекия,леко влажен пясък.Стъпките ни се очертаваха,като във глина,но бързо бяха заличавани от водата.Вълните леко се разбиваха на прибоя и мокриха ходилата ни.Беше много приятно.Ветрецът леко духаше и си играеше с косата на Зоуи,аз я погледнах.Изглеждаше досущ,като самодива на лунната светлина.Ние не казвахме нито дума...и нямаше нужда...рабирахме се само с поглед...

34 Re: Морето... on Чет Май 27, 2010 7:52 pm

Погледнах го и му се усмихнах нежно.Преплетените ни погледи бяха много повече от някакви думи,без значение колко мили и нежни са те.
Начина по който се гледахме разкриваше чувствата ни.
Когато бях близо до водата леко се наведох,взех малко вода и го напръсках ,а след това се засмях.
-За какво се беше замислил?-попитах след като видях колко умислен беше.Доста често му задавах този въпрос,но това беше ,защото исках да знам ,ако го тревожи нещо за да се опитам да помогна, разбира се, ако мога.

35 Re: Морето... on Пет Май 28, 2010 5:05 am

Крис Блеър

Микстър
Микстър
[b]-А за нищо...защо питаш?-погледнах я странно.Напоследък се държеше малко странно и постоянно питаше за какво мисля.Аз погледнах отново небето,беше неверотно красиво.Стана ми малко скучно,но пък в къщи пак щеше да е мнооого тъпо...
Погледнах отново Зоуи и леко се усмихнах,след това към морето.Луната се отразяваше във водата и беше се оформила голяма лунна пътека...
[/b]

36 Re: Морето... on Съб Май 29, 2010 12:20 pm

Замълчах и продължих да вървя близо до него.По едно време чух някакво шептене в тишината.Май, не бяхме сами на плажа.
-Скъпи ,мисля ,че не сме сами на плажа.-казах и го попитах дали беше чул гласовете.Мислех ,че само ми се е причуло ,но гласовете ставаха все по-ясни и силни.
Крис също потвърди ,че ги е чул.
Бяхме се отдалечили много от хавлията с нещата ни и за това решихме да се връщаме.
Докато вървяхме видяхме две сенки в тъмнината които се приближаваха към нас.
Гушнах се в Крис, защото малко ме достраша.Кои ли бяха и дали бяха опасни и можеха да ни наранят.Фигорите все повече се приближаваха ,докато най-накрая не застанаха пред нас и можехме да видим лицата им ...

37 Re: Морето... on Нед Май 30, 2010 3:37 pm

Мег и Крис пристигнаха на морето.

38 Re: Морето... on Нед Май 30, 2010 7:19 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
Аз погледнах приближаващите се силуети и след малко започнаха леко да се разпознават.Спомних си Мегън,която е приятелка на Зоуи и леко се усмихнах,като казах:
-Зоуи...това не е ли твоята приятелка?-като погледнха момичето.Наистина беше тя.

П.П сори за късия пост

39 Re: Морето... on Пон Май 31, 2010 11:57 am

-Да тя е!-отговорих на Крис и погледнах към Мег.
-Помислих ви за ...-не довърших изречението ,а само се засмях.
-Както и да е.Какво правите тук и по това време?-попитах и разгледах компанията на най-добрата ми приятелка.
А, да не забравя, трябваше да й кажа ,че имаше вкус за момчета.(хD)
-Амм Мегън ,не мислиш ли ,че трябва да ни запознаеш с твоя .. хмм приятел?-погледнах го и след това й се усмихнах невинно ,но тя ме гледаше малко на кръв.Не се притеснявах до минута щеше да й мине.

40 Re: Морето... on Пон Май 31, 2010 6:26 pm

Мег се усмихна и каза:
-Зи т'ва е Крис... - после се обърна към крис и каза - Това е най-дбрата ми приятелка и.. Ъм гаджето й.. Също Крис.
Те си подадоха ръка а Мег остана отстрани без повече да проговори.

41 Re: Морето... on Вто Юни 01, 2010 7:13 pm

Хвърлих един поглед към Крис и поех ръката му.
-Приятно ми е.
След това изчаках и Крис да се здрависа с него.
-Е накъде сте се запътили?-попитах отново ,защото първия път Мег не ми отговори.
Луната ни осветяваше леко и аз забелязах как Крис и Мег се спогледаха.Май не знаеха какво да отговорят.
-Е радвам се ,че се виждаме Меги!Не бях те виждала от оня път в къщата на Крис.-усмихнах се на най-добрата си приятелка.

42 Re: Морето... on Съб Юни 05, 2010 10:14 am

- Ами Мег искаше да се поразходим до морето и ето ни тук. - каза Крис и се разсмя. Морето бе много красиво вечер, на фона на луната, която се отрязяваше в кристалната му повърхност, то изглеждаше величествено. - Ами вие, накъде сте тръгнали? - попита ги той и прегърна Мег. Стояха известно време така, докато чакаха отговора на другата двойка.

43 Re: Морето... on Съб Юни 05, 2010 1:22 pm

-Aми ние сме си направихме пиктник на плажа.-усмихнах се и погледнах Мег с поглед ,който казваше.''Имаш доста да ми разказваш.''
след този поглед тя се засмя ,а след това и аз.Момчетата се спогледаха и после погледнаха и двете ни върпосително.
Отговорих тихо на неизречения въпрос на Крис.
-После ...-и му се усмихнах захаросано и стиснах леко ръката му ,която държах.
-Какво ще правим сега?-попитах и се ухилих като малко момиченце.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3