You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

1 Училището on Нед Апр 18, 2010 12:08 pm

First topic message reminder :

Свободно РП!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

16 Re: Училището on Вто Апр 20, 2010 10:24 am

Мелиса дойде в училището и се насочи право при директорката.Тя почука на вратата и от там я поканиха да влезе.
-Здравейте!Аз съм Мелиса Блек ето докоментите ми!-Мел и ги подаде и директорката ги прие.
Разглеждаше ги почти няколко минути когато цъкна с език и ги върна на Мелиса.
-Съжелявам,но не мога да ви приема.Вие сте на 20 и сте завършили.-директорка понечи да стане,но тогава Мелиса я погледна в очите и я накара да я приеме.
-Не грешка ще ви приема!Добре дошли в училището!-директорката се усмихна и Мел излезе доволна.
Реши да обиколи училището.Не беше стъпвала тък от 17 години,но пък то си беше същото.Нямаше нищо променено освен хората.Мели излезе и се запъти към дома си.

Вижте профила на потребителя

17 Re: Училището on Чет Апр 22, 2010 7:35 pm

Реших да се запиша в училището. Знаех, че ще има ужасно много хора и щяха да миришат превъзходно, но в този малък град нямаше кой знае какви забавления. Пък и щях да съм доста по-умна от останалите. Все пак поне пет пъти бях завършвала.
След като излязох от къщата на Джас (Джас е далечен внук на Лия, който я смята за своя братовчедка) тръгнах към училището. Времето беше идеално. Нямаше и следа от вчерашната буря, освен мокрите пътища. Когато се качих в колата си, аз тръгнах по един път, който бях видяла да строят последния път когато бях тук.
За около пет минути пристигнах в училището. Имаше хубав паркинг и мета, където учениците с колела можеха да си ги оставят. Колите на учениците не бяха от най-модерните. Имаше няколко пикапа, един-два мини вана и един джип. Това явно бяха най-модерните коли. Едва ли моето Волво щеше да се впише в обстановката.
Когато слязох от колата си и заключих вратите, повечето от седящите навън ученици ме зяпаха. Сигурно не бяха виждали от доста време нов ученик. Когато минах покрай явно най-известната група от ученици едно-две момчета ме зяпнаха, а аз се усмихнах коварно, както винаги правех.
След като се справих със тълпите от ученици по коридорите на училището се насочих към кабинета на Директора, почуках и влязох.
Процедурата беше бърза. Подписах няколко документа и всичко се уреди. Още днес щях да вляза в първите часове. Директора ми даде програмата на класа ми и карта на училището. След това ме насочи към първия кабинет.
-Добре дошли в училището!-каза ми, докато излизах от кабинета, а след това се усмихна. Аз също се усмихнах и затворих вратата зад себе си.
Преди да се насоча към първия си час, който беше Биология, аз отскочих до колата, за да оставя многото учебници, които ми даде Директора.
След това забързах към Биология. Когато пристигнах и се настаних на един от чиновете, повечето новите ми съученици ме зяпаха. Изведнъж някой зад мен каза.
-Здравей, ти сигурно си Лия Елезар....

П.П Ако иска някой да пише..

18 Re: Училището on Пон Апр 26, 2010 5:36 am

Сара Деа

Вампир
Вампир
Това беше Сара която още от вратата забеляза момичето.По дъранието и разбра,че е нова.Макар, че Сара не учеше в училището идваше и посештаваше часовете.Учениците и учителите вече бяха свикнали с нея и не им правеше впечатление.Даже миналата седмица я бяха сбъркали с нормална ученичка и новата учителка по Химия я изпитва на домашно.Но когато провери в дневника за името и не намери такова.''Хора'' Бе въздъхнала тя тихичко, а учителката я зяпаше изумена. Беше толкова неловко и тъпо да те зяпат все едно си паднал от някаде и си съвсем различе.Точно за това момичето реши да заговори Лия.Бе забелязала как съучениците й я зяпат.Та това въобште не беше възпитано, а и тя трябваше да свкне с обстановката.Всеки нов ученик бе скован и никак общителен, затова Деа бе решена да поговори с Лия и да я отпусне, защото оървото което и тя бе минавала през това, а и имаше нещо в нея което и харесваше. Нещо по-различно от другите хора.Чустваше я по-близка .. като вампир.Което беше съвсем неуместно, защото Елезар си приличаше на обикновенно момиче.
- Сара ... Деа..- Каза младото вампирче и се усмихна мило което съвсем бе присъщо за нея....

19 Re: Училището on Вто Май 04, 2010 10:19 am

Погледнах в очите момичето. То носеше лещи. Дали не беше вампир. Реших да проверя миналото и.
Започнах с раждането. О, да беше вампир. Обстановката в която беше родена беше съвсем различна от обстановката в днешно време. Вероятно беше преди около сто години. Нямаше нужда да проверявам по-нататък. Вече бях сигурна, че момичето е вампир.
-Значи си вампир, а?-казах едва доловимо, за да не чуят другите ученици, но явно че момичето ме бе разбрало. Аз Се надигнах от чина и казах.
-Лия Елезар Волтури, приятно ми е. И аз съм вампир.-в този момент се подсмихнах.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2