Иди на страница : 1, 2 
2
Re: Водопада on Нед Апр 18, 2010 6:57 pm
Пред нас се откри невероятната гледка на водопада,беше много красиво и имаше много хубава растителност около него,имаше малки жабчета и тук там рибки...
-Много е красиво!-възкликнах аз и погледнах Зоуи,като се усмихнах отново,не очаквах да е толкова красиво,беше повече дори и от колкото си представях...
-Много е красиво!-възкликнах аз и погледнах Зоуи,като се усмихнах отново,не очаквах да е толкова красиво,беше повече дори и от колкото си представях...
3
Re: Водопада on Нед Апр 18, 2010 7:03 pm
-Да прекрасно е.-възхитих се на великолепния пейзаж все едно го виждах за първи път.Но сега имаше нещо още по-прелестно от предния път.Приближих се до кристалната вода, огледах се в нея ,а след това потопих ръката си и с леко движение развалих появилото се отражение.
4
Re: Водопада on Нед Апр 18, 2010 7:12 pm
Аз също потопих ръката си във водопада,водата бе хладна и много приятан,аз леко измих лицето си и ръцете си...
-Защо не дойдох първо тук?-зачудих се аз и продължих да гледам отраженията ни във водата,тя беше кристално чиста и нямаше ито един боклук или нещо което да я замърсява ...
-Защо не дойдох първо тук?-зачудих се аз и продължих да гледам отраженията ни във водата,тя беше кристално чиста и нямаше ито един боклук или нещо което да я замърсява ...
5
Re: Водопада on Нед Апр 18, 2010 7:18 pm
Гледах отражението му във водата и се усмихнах леко.В отражението видях ,че той също се усмихва.Беше ми много приятна компанията му.
За пореден път тишината се появи.Очаквах той да каже нещо, защото постоянно аз задавах въпроси и това ме караше да се чувствам още по-неловко.
За пореден път тишината се появи.Очаквах той да каже нещо, защото постоянно аз задавах въпроси и това ме караше да се чувствам още по-неловко.
6
Re: Водопада on Нед Апр 18, 2010 7:22 pm
-Харесва ли ти тук?-попитах аз и продължих да гледам отражението ни и на небето,както и на виждащите се дървета.Там от където идвам нямаше такива прекрасни места на които можеше да се радвам,а аз необичах много да се усмихвам,правих го само когато наистина се чувствах щастлив...
7
Re: Водопада on Нед Апр 18, 2010 7:31 pm
-Да ,много ми харесва.-казах и се обърнах.Погледнах го в очите.Бяха светло сини като водата ,но в тях ми беше много по-приятно да се взирам.
След като осъзнах ,че го зяпам се почувтвах неудобно и отклоних поглед отново към водата.
-Ъм тук има много красиви места като това.-казах и забелязах ,че бузите ми бяха поруменели ...
След като осъзнах ,че го зяпам се почувтвах неудобно и отклоних поглед отново към водата.
-Ъм тук има много красиви места като това.-казах и забелязах ,че бузите ми бяха поруменели ...
8
Re: Водопада on Нед Апр 18, 2010 7:35 pm
А седнах до водата и казах:
-Явно градчето ви има доста природни красоти,от там откъдето идвам всичко е развалено от хората и никой не цени природата,тук явно е точно обратното-усмихнах се отново аз и погледнха момичето,ветрецът леко подухваше и беше изключително приятно,аз замалко затворих очи и след,като ги отворих въздъхнах...
-Явно градчето ви има доста природни красоти,от там откъдето идвам всичко е развалено от хората и никой не цени природата,тук явно е точно обратното-усмихнах се отново аз и погледнха момичето,ветрецът леко подухваше и беше изключително приятно,аз замалко затворих очи и след,като ги отворих въздъхнах...
9
Re: Водопада on Нед Апр 18, 2010 7:42 pm
-Да наистина е така.Тук има много вълшебни и прекрасни места.И хората наистина ценят и пазят природата.-огледах се наоколо и след това го попитах:
-А ти от къде идваш?Разкажи ми малко за това място?-попитах с нотка на любопитство в гласа.-Разкажи ми малко и за хората там.Какви са те?-май отново бях прекалила с въпросите.
-А ти от къде идваш?Разкажи ми малко за това място?-попитах с нотка на любопитство в гласа.-Разкажи ми малко и за хората там.Какви са те?-май отново бях прекалила с въпросите.
10
Re: Водопада on Пон Апр 19, 2010 5:30 pm
-Ами...преди всичко бе запазено както е,природата се ценеше и хората бяха добри,но после всичко рухна,проваляха местата,изсичаха гори,убиваха без причина,всичко бе хаотично-обясних аз и се усмихнах отново,като погледнах рибкител,които плуваха във водата и жабите,които скачаха от камък на камък,видях и една красива костенурка....
11
Re: Водопада on Пон Апр 19, 2010 7:09 pm
-Toва наистина е много тъжно.-казах натъжена.
Обичах природата и наистина ми ставаше много мъчно ,когато разбирах какво някой хора й причиняваха.Опитах да сменя темата.
-Крис, имаш ли братя или сестри?-усмихнах му се мило.
Слънцето вече започваше да залязва.Беше много красив залез.Не бях усетила ,колко бързо летеше времето.
Обичах природата и наистина ми ставаше много мъчно ,когато разбирах какво някой хора й причиняваха.Опитах да сменя темата.
-Крис, имаш ли братя или сестри?-усмихнах му се мило.
Слънцето вече започваше да залязва.Беше много красив залез.Не бях усетила ,колко бързо летеше времето.
12
Re: Водопада on Пон Апр 19, 2010 8:03 pm
-Да...имам брат,а ти?-попитах аз,като я погледнах.Природата тук беше невероятна и не исках да я развалят и тук.Трябваше да се замислим малко за нашата планета...Зоуи имаше много чаровна усмивка и беше много сладка,аз се вгледах в нея и лелко се изчервих и отместих погледа си...
13
Re: Водопада on Пон Апр 19, 2010 8:11 pm
-Не нямам.Как се казва брат ти?Ако искаш разкажи малко за него.-предложих аз.
Беше толкова сладък като се усмихваше.Нямаше как да остана безразлична към това и да не му отвърна.На фона на залязващото слънце Крис изглеждаше страхотно.Не беше станало много късно ,но вече започваше да става по-хладно.
Беше толкова сладък като се усмихваше.Нямаше как да остана безразлична към това и да не му отвърна.На фона на залязващото слънце Крис изглеждаше страхотно.Не беше станало много късно ,но вече започваше да става по-хладно.
14
Re: Водопада on Пон Апр 19, 2010 8:19 pm
-Мат...-казах аз и отново погледнах момичето,слънцето вече почти се бе скрило зад хоризонта и щеше да се стъмни,сигурно тук бе невероятни и през нощта...
-Много хубаво градче,трябва да го разгледам цялото-добавих и отново се усмихнах,чувствах се добре в компанията на Зоуи,тя бе много приятно момиче...
-Много хубаво градче,трябва да го разгледам цялото-добавих и отново се усмихнах,чувствах се добре в компанията на Зоуи,тя бе много приятно момиче...
15
Re: Водопада on Пон Апр 19, 2010 8:23 pm
-Да градчето е супер.Някой път можем да отидем и в дискотеката.Ако искаш?-усмихнах се.
-Там не е толкова тихо и спокойно -засмях се и продължих-но пък стават страхотни купони.Обичаш ли шумните и препълнени дискотеки?-поредния въпрос от моя страна.Май вече ставах досадна ...
-Там не е толкова тихо и спокойно -засмях се и продължих-но пък стават страхотни купони.Обичаш ли шумните и препълнени дискотеки?-поредния въпрос от моя страна.Май вече ставах досадна ...
Иди на страница : 1, 2 
Similar topics