You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

1 Водопада on Нед Апр 18, 2010 4:42 pm

First topic message reminder :

Свободно РП!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

16 Re: Водопада on Пон Апр 19, 2010 8:29 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Да...обичам и шумните места,дискотеки,купони и всякакви от този род-усмихнах се аз,още от малък си падах купонджия
-Трябва някой път да ме разведеш из града,ако си свободна разбира се и нямаш нищо против-казах и я погледнах,вече беше се здрачило и можеби след малко трябваше да тръгваме...

Вижте профила на потребителя

17 Re: Водопада on Пон Апр 19, 2010 8:35 pm

-С удоволствие.-казах и го погледнах.
-Само кажи кога.Винаги съм готова за купонясване.
Вече беше тъмно.Не ми се тръгваше ,но беше станало късно ,добре че нямах вечерен час и ми беше малко студено.
-Искаш ли да тръгваме?-попитах аз с леко нежелание ,защото ми беше много приятно да сме заедно ...

Последната промяна е направена от Зоуи Найт на Пон Апр 19, 2010 8:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път

18 Re: Водопада on Пон Апр 19, 2010 8:36 pm

По - дълги Рп-та!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

19 Re: Водопада on Вто Апр 20, 2010 5:16 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
Зоуи Найт написа:-С удоволствие.-казах и го погледнах.
-Само кажи кога.Винаги съм готова за купонясване.
Вече беше тъмно.Не ми се тръгваше ,но беше станало късно ,добре че нямах вечерен час и ми беше малко студено.
-Искаш ли да тръгваме?-попитах аз с леко нежелание ,защото ми беше много приятно да сме заедно ...

-Добре...някой път ще ме разведеш!-казах аз и се усмихнах,като се загледах във водата,тя бе толкова хипнотична и аз изпадах в нещо като транс,след това чух,че Зоуи попита дали искам да тръгваме,аз я погледнах и казах:
-Ами...мисля,че е време макар че не ми се тръгва много!-усмихнах се,като се изправих и попитах:
-Сега прибираш ли се?-незнаех дали да се разходя още малко или да се прибера вкъщи,защото града наистина бе прекрасен,но пък от друга страна ми се прибираше.Често се случваше да не знам и аз какво искам...

20 Re: Водопада on Вто Апр 20, 2010 6:15 pm

Беше станало късно и от една страна исках да се прибера и да си легна ,но от друга нямах нищо против да се отбием за малко в някое заведение.
-Не зная.От теб зависи.-усмихнах се и продължих
-Ако искаш да се брибираме или да се отбием в някое кафене?
Докато вървяхме го оставих да реши.Очаквах отговора му ...

21 Re: Водопада on Сря Апр 21, 2010 5:04 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Ами ако искаш да тръгваме,стана късно,ако искаш може да дойдеш у нас,да те черпя нещо за дето ми прави компания-усмихнах се широко аз,изтупах дрехите си които бях прашни от стоенето на земята и запретнах ръкавите си понеже бяха мокри от от водата в която бях бръкнал на няколко пъти,усмихнах се и я погледнах,слънцето вече го нямаше и се раждаха първите лъчи на луната.Тя се показваше дискретно зад няколко облака и ни осветяваше със сребърните си,невероятно красиви лъчи,които съвсем леко пробиваха мрака със своите тънки "остриета"

22 Re: Водопада on Сря Апр 21, 2010 5:38 pm

Вървях до Крис.Нощта беше приятна и луната съвсем леко осветяваше пъта ни.
-Ами добре ще дойда.Мерси за поканата ,но ако си много изморен кажи.-усмихнах се леко ,но не знам дали той го видя, защото беше тъмно.След доста време стигнахме края на гората и тръгнахме към града.
-Не зная къде живееш за това ти водиш.

П.П.Ако искаш пиши направо в къщата.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2