You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

1 Реката on Нед Апр 18, 2010 4:44 pm

First topic message reminder :

Свободно РП!

Вижте профила на потребителя http://the-vampire-rpg.vampire-legend.com

16 Re: Реката on Пет Май 14, 2010 12:25 pm

-Да пречи ми - думите й прекъснаха възцарилата се за няколко минутки тишина - Но, няма да съм аз тази която ще я махне ... - Клийри разтегли устните си в дяволита усмифка и замълча.
Слънцето вече бе залязло, давайки път на луната. Тази нощ бе пълнолуние и ярките лунни лъчи огряваха всичко. Реката, синя през деня, сега имаше лек сребрист отенък. Клийри стоеше и гледаше Крис. Чакаше дарбата й да свърши това, което тя в този момент не бе готова да направи.

Вижте профила на потребителя

17 Re: Реката on Пет Май 14, 2010 12:35 pm

- Съжалявам, но втори път няма да стане. - каза той и се усмихна. Мег продължаваше да го гледа, но вече малко объркана. В следващия миг Крис се превърна в ледена статуя, а след това статуята се разби на парчета, но друга друга изкочи точно зад Мег.
- Забавно ми е. - прошепна Крис, точно зад нея и се разсмя,когато статуята се пропука и отново стана нормален. - Но втори път няма да стане, но щом толкова настояваш да махна тази тениска, ще я махна.
- каза и той и махна морката тениска от себе си, като я хвърли на брега. - Така по-добре ли е? - попита я той, когато бе на сантиметри от лицето 'и.

18 Re: Реката on Пет Май 14, 2010 12:42 pm

Това със ледената статуя никак не се хареса на Клийри. Тя продължи да стой и да съзерцава Крис без да помръдва. Когато Крис се озова зад нея тя се обърна плахо и продължи да го наблюдава. Когато Крис махна тениската си в очите на блондинката заиграха пламъчета. Клийри се усмихна дяволито и пристъпки крачка напред:
-Така определено е по-добре - тя проследи с пръст извивките на мускулестото тяло на Крис и се усмихна - Но мисля че не само това е излишно...

19 Re: Реката on Пет Май 14, 2010 12:52 pm

- Е, за другото аз няма да помогна. - каза 'и той с предизвикателна нотка. - Но ти си прекалено голяма страхливка, за да го направиш, нали Мег? - попита я той и се разсмя.
Стоя известно време загледан в нея, следеше да види каква ще е реакцията 'и, но такава не последва. Тогава реши да я пробва, дали намеренията и са сериозни и се запъти към брега, като гледаше да не бърза много, все пак не това целеше.

20 Re: Реката on Пет Май 14, 2010 1:07 pm

Клийри наблюдаваше всяко едно действие на Крис. Когато той тръгна към брега Мегън тихо прошепна:
-Не мисля, че имам нужда от помощ за каквото и да било - Мегън отметна коси назад, така че ръменете й да се оголят. Тя се усмихна и направи знак на Крис да се приближи. Крис я послуша и се върна обратно. Когато двамата се озоваха на сантиметри един от друг Клийри впи поглед в Крис и прошепна:
-Мисля, че не аз съм страхливката ... - тя бутна презрамката на роклята си, оголвайки напълно рамото си. А роклята бе от тези, който лесно се озовават далеч от тялото на собственичката си. Така само за няколко секунди Клийри почти остана по бельо. Крис стоеше и наблюдаваше всяко нейно дейсвтие без да помръдва.

21 Re: Реката on Пет Май 14, 2010 6:50 pm

- Хммм интересно развитие на нещата. - каза Крис и се разсмя, а след това се приближи още по-близо до Мег, докато не бяха на растояние от няколко милиметра. Загледа се в нея за миг, а след това впи устни в нейните. Усещането бе неуписуемо, не че преди не бе целувал момиче, но сега бе някак различно. Отдръпна се от нея и се наведе и вдигна роклята 'и.
- Мисля че малко избързваш, не че не го искам, но ме познаваш само от няколко часа, а си готова да си легнеш с мен. - каза той и се разсмя. - Някой друг ден да, но днес не е този ден, а и ти не си като другите момиче.

22 Re: Реката on Пет Май 21, 2010 5:05 pm

Клийри остана неподвижно, поставяйки си за цел да изглежда сърдита, макар че си умираше от желание да повтори целувката. Тя скръсти ръце пред гърдите си и остана така загледана в Крис. Когато той не издаде и признак, че е готов дори да повтори целувката Клийри подсили ролята си на сърдито момиче и попита:
-От къде знаеш ,че не съм като тези момичета?- Клийри почака няколко секунди. След като не получи отговор тя се обърна и бавно тръгна към скалите до брега, ослушвайки
се за действията на Крис. Когато усети, че той я следва тя се усмихна кротко и почака той да наближи достатъчно. Не чака дълго и когато Крис бе на крачка от нея тя се обърна рязко, обви ръце около вратът му и нежно го целуна. Целувката този път продължи повече от минута и след краят й Мегън остана отпусната в прегръдките на Крис. Поседяха няколко секунди в мълчание, но то не бе неловко, по-скоро се хареса и на двамата:
-Защо реши, че не съм като онези момичета…? – прошепна Клийри и погледна Крис. Той се опита да каже нещо, погледна Мегън и замълча.

23 Re: Реката on Нед Май 23, 2010 7:20 pm

- Ами говорех, че не си като другите, защото не изпитвах нищо към тях, всичко беше само физически, но към те изпитвам нещо повече, нещо силно, макар че те срещнах преди час. Знам, звучи странно, но нима самият аз не съм такъв? - отвърна и той и се разсмя. Сплете ръце през кръста 'и и я притисна в обятията си, а след това допря нежно устни до нейните. - Не ме мислиш за луд, нали? - попита той, когато целувката свърши.

24 Re: Реката on Пон Май 24, 2010 12:30 pm

Клийри се отпусна в прегръдките му без да каже нищо. Тя отпусна изморено глава на рамото му и неусетно обви ръце около кръста му. Не очакваше такъв обрат на нещата и когато той й обясни причината да мисли, че е различна в първият момент тя замълча. После последва целувка и един доста странен въпрос.
-Не... - тихо отговори тя и се наддигна на пръсти - Всъщност ако ти си луд, то следва и аз да съм. - Клийри се усмихна и впи устни в неговите. Този път целувката продължи по-дълго. Внезапно Клийри се опомни. Бутна Крис и се свлече на земята. Обви ръце около ръменете си и наведе глава.

25 Re: Реката on Пон Май 24, 2010 12:55 pm

- Добре ли си Мег? Какво стана?!? Защо се свлече така на земята?!? Нещо грешно ли направих? - започна да задава безброй въпроси той, обръкан от случващото се в момента. Клекна до нея и я хвана за раменете. - Какво има Мег? Кажи нещо, моля те! - прошепна той и я придърпа в обятията си, но тя не помръдваше. Остави я да седне на земята и я погледа в очите. - Какво стана, кажи нещо, иначе ще откача! - викна той, докато продължаваше да я гледа объркано и безпомощно.

26 Re: Реката on Пон Май 24, 2010 3:59 pm

Клийри стоеше безмълвно и не помръдваше.Сама не знаеше какво й има. Обви ръце около кръста на Крис и се сгуши в него.Трябваха й няколко минути за да дойде на себе си. Погледна Крис и каза:
-Нищо ми няма.Просто се сетих за някой ... ъм нещо-тя вдигна поглед към момчето и се усмихна.
Стояха в тишина известно време,сгушени един в друг. -Всъщност вече съм добре.-прошепна Мег и целуна нежно Крис.

27 Re: Реката on Вто Май 25, 2010 6:28 pm

- Наистина ли си добре? - попита той, все още притеснен. Тя просто кимна и той издиша шумно. - Повече не прави така, моля те! Направо ми изкара акъла, викам нещо ти стана и... - недовърши той. - Но за какво се сети, ако съм твърде нахален, не ми отговаряй. - каза той и отново обви ръце около кръста 'и и я притисна в обятията си за една продължителна прегръдка.

28 Re: Реката on Вто Май 25, 2010 6:41 pm

-Да - прошепна Клийри - Добре съм нищо ми няма... Просто... Ъм като онези човешки моментни неразположения - Мегън се усмихна и се загледа в Крис, който не спираше да се притеснява и да задава въпроси - Става ли друг път да обсъждаме това... Сега не ми се говори - отвърна клийри на последният въпрос и се сгуши в Крис. След няколко минутно мълчание Меги наддигна глава и попита - Искаш ли да се поразходим? Не ми стой на едно място... - Тя се откопчи от прегрътката на Крис и се изправи, поизтупа рокличката си и протегна ръка към Крис - Е, ще се раздвижим ли, или ще седим тук?

29 Re: Реката on Чет Май 27, 2010 1:05 pm

- Хммм бих предпочел да седим, но щом настояваш... - отвърна 'и той и се изправи с престорена кисела усмивка. На него му беше все едно дали ще е седнал или ще се разхожда, важното бе че ще е с нея! Луната вече бе изгряла напълно и гледаше двамата влюбени от високо, а лек вятър подухваше, колкото да разроши косите на Мег. - Е, на къде искаш да ходим? За мене e без значение, а и нали ти искаше да се разтъпчем, така че ти реши. - каза той и се усмихна.

30 Re: Реката on Съб Май 29, 2010 11:45 am

-Знаеш ли.. Единственото м оясто което ми се върти в момента в глават е морето... - Меги хвана нежно ръката на Крис и вплете пръсти в неговите - Все още е тъмно и спокойно можем да си направим едно ... ъм "нощно къпане" - Клийри се наддигна на пръсти и впи устни в тези на Крис. Останаха така почти минута без да помръднат. След края на целувката Мег прокара бавно език по устните си и каза - След плажа може да потърсим нещо за хапване. - Крис се усмихна и кимна. Прегърна я през рамо и двамата тръгнаха към морето

п.п. пиши направо там : (спх имаме покана ;д)

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2