You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 20]

1 Къщата на Мат и Крис on Нед Апр 18, 2010 5:25 pm

Мат Еванс

Вампир
Вампир
First topic message reminder :

Вижте профила на потребителя

16 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 7:29 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Незнам...ще видим-казах аз и пъхнах един диск във дивидито и го пуснах,оказа се много брутален филм,имаше кръв,хвърчаха крайници,аз се засмях и гледах с интересн,незнах дали Зоуи наистина харесва такива филми,но ако имаше нещо щеше да ми каже или да издържи,можеше да се крие зад мен,възглавници,зад дивана под масата и където иска,нямах нищо против,ако я беше страх можеше и да ме помоли да го спра и да пусна,някой тъп,сълзлив филм или комедия,която е толоолкова изтъркана,че вече е скучна...

17 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 7:38 pm

Дам филма наистина беше брутален, но и интересен като изключим гадните ,кървави сцени.На една такава не издържах и инстинктивно го прегърнах и скрих лице в рамото му.След като разбрах какво бях направила, щях да умра от срам.
-Крис ,съжелявам ... за ... ъм за това ...-и след това го пуснах и седнах малко по-настрани от него.
Нямаше начин просто аз да не разваля всичко ...

18 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 7:41 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Няма проблем...вобще защо се извиняваш...какво толкова е станало?-усминах се аз и продължих да гледам филма,сцените ставаха все по-гадни и брутални,кръвта вече започваше да става в невъзможни количества,а аз гледах с интерес,обожавах такива филми,но много хора не разбираха техния,може би скрит смисъл и ги мислят за безмислени или тъпи,но на мен си ми харесваха...

19 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 7:47 pm

-Ами добре щом казваш.
Продължих да гледам ,малко през пръсти филма.По сюжет беше интересен ,но имаше доста кръв.
Погледнах към Крис.Беше видимо ,че филма много му харесва.Гледаше с такъв интерес, а на мен ми харесваше повече да гледам него и да хвърлям по някой поглед към телевизора.

20 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 7:50 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Сигурна ли си,че не искаш да го спра,понеже виждам,че те е страх?-попитах аз,като я погледнах,а тя беше още зад пръстите си и ме гледаше,защото явно я беше страх да глада към телевизора,който вече стана целия червен и тук там се виждаха други нюанси на червеното,малко черно и бяло,бяха прекалили с кръвта и ефектите,щеше да е по-интересен ако беше като психотрилърите,но и това не бе лошо...

21 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 8:07 pm

-Не няма проблем.Нека доизгледаме филма.-засмях се.
-Не е толкова страшен.А и всичко е боя ,а не кръв.
Наблюдавах как гледа кръвта и избухнах в смях.
-Ти май доста харесваш кръвта.
-Какво?-стъписа се той ...
-Ми гледаш я като хипнотизиран ...-оточних аз.

22 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 8:17 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Ами...аз съм хибирд между вампир и върколак,но винаги съм се възприемал като вампир-казах аз и я погледнах,в този момент маските паднаха,аз разкрих истинската си същност,но не исках да я наранявам,нямаше да се разсърдя ако избяга с писъци или започне да крещи,в този момент лицето ми стана студено и не беше толкова жизнерадостно колкото преди...

23 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 8:30 pm

-Хей, успокой се.Не исках да те убидя.-приближих се до него и поставих ръка на рамото му.
-И няма да побяхна с писъци, но ще те разбера ,ако искаш да си тръгна.-тъжно се усмихнах.Не ми оставаше друго освен да чакам да видя какво ще стане ...

24 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 8:41 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Не те ли е страх...-погледнах я аз и тя видя очите ми но по-друг начин,сега бяха студени,без никакви чувства в тях,усмивката ми бе изстинала,очаквах да се отврати от мен и да не иска да ме види повече...
-Защо да си ме убидила..аз обичам кръв-усмихнах се леко аз отново,но пак бе по-различно от преди...Леко погледнах към нея...

25 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 8:47 pm

-НЕ ме е страх от теб!-казах и дори сама се изненадах от истината в думите ми.
-Наистина?-изненада се той.
-Да...
Погледнах сините му очи ,които сега наподобяваха лед.Исках да разбия този лед и очите му отново да бъдат като океан ,в който можех да потъна.
-Крис?-той ме погледна-Повярвай ми, не ме е страх от теб.

26 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 8:52 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Интересно...-казах аз и я погледнах,като спрях телевизора,в стаята бе напълно тъмно,виждаха се само силуетите ни,тогава тя осети леденото ми дихание,аз вече бях зад нея ,бях близо до врата и',честно казано исках изпитам смелостта и' и докога ще издържи,бавно приближавах зъбите си към врата и',погледнах я отново,можеби се бе стрснала малко,но аз нямаше да и' направя нищо,исках само да я сплаша...

27 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 8:56 pm

Усетих ледения му дъх по кожата ми.Не изпитах страх ,а нещо друго ,което дори не мога да обесня...
-Не ме е страх ,Крис.-отметнах косата си и разголих шията си.
Не знаех какво ще последва.Бях готова за всичко.
Нямаше да си тръгна заради един глупав страх ,който дори не изпитвах ...

28 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 9:00 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
-Дори малко...-подшупнах на ухото и' аз и след,като отговори отрицателно,аз захапах врата и',но не силно,съвсем леко,одрах я малко за да видя как ще реагира,ако и този път не направи нищо,значи е или много смела,или много глупава или наистина не изпитваше никакъв страх...Аз я одрасках още малко и зачаках да видя нейната реакция...

29 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 9:04 pm

-Добре де няма ли да пиеш?
Сама се изненадах от себе си.Ако това го гледах на филм до сега да съм се скрила зад някоя възглавница.
Сега беше различно.Очаквах да забие зъбите си и да започне да пие.
Дори болка не усетих ,когато ме одра.Замислих се ,ако той толкова искаше да си тръгна можеше да каже ...

30 Re: Къщата на Мат и Крис on Сря Апр 21, 2010 9:08 pm

Крис Блеър

Микстър
Микстър
Аз се отдалечих и казах:
-Не съм жаден...-усмихнах се леко и светнах лампите,тя ме гледаше странно и аз също я погледнах
-Какво...не си вкусна-казах аз ,като се засмях и отидох до кухнята за малко,там си налях кола и сложих малко водка,погледнах нещо,но се разсеях и се загледах през прозореца,като Зоуи остана сама в хола...

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 20]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next