Иди на страница :
1 ... 11 ... 18, 19, 20
286
Re: Къщата на Мат и Крис on Съб Май 22, 2010 1:04 pm
Лежах и единсвеното ,което чувах бяха ударите на сърцето му.
Затворих очи и се насладих на прекрасния момент.
-Крис?-казах шепнешком ,защото можеше да е заспал ,но той не беше и като казах името му отвори очи.
-Живял ли си преди с момиче?-този въпрос ме измъчваше от един час и най-накрая го попитах.
Затворих очи и се насладих на прекрасния момент.
-Крис?-казах шепнешком ,защото можеше да е заспал ,но той не беше и като казах името му отвори очи.
-Живял ли си преди с момиче?-този въпрос ме измъчваше от един час и най-накрая го попитах.
287
Re: Къщата на Мат и Крис on Съб Май 22, 2010 1:07 pm
-Хм...не...ти си първата с която живея-усмихнах се леко и я поглаих по русата,копринено мека коса.Подпрях глава на нейната и отново затворих очи.Беше прекрасно,обичах да съм близо до нея и да я докосвам.
-Много е хубаво така нали!?-усмихнах се лелко и отново затворих очи,като се замислих за нас двамата.Всичко се развиваше много бързо и много хубаво...нямахме никакви проблеми и бяхме силно влюбени един в друг...
-Много е хубаво така нали!?-усмихнах се лелко и отново затворих очи,като се замислих за нас двамата.Всичко се развиваше много бързо и много хубаво...нямахме никакви проблеми и бяхме силно влюбени един в друг...
288
Re: Къщата на Мат и Крис on Съб Май 22, 2010 1:19 pm
-Значи и за теб е ново изживяване.-усмихнах се и го целунах.
-Много е хубаво така нали!?-попита той и се усмихна.
-Прекрасно е ...
Продължихме да лежим и не усетих кога стана тъмно.Беше още рано и аз предложих.
-Мило ,искаш ли тази вечер да вечеряме навън?Или да си направим пикник на плажа?-последва целувка и добавих-Или искаш да останем така?
-Много е хубаво така нали!?-попита той и се усмихна.
-Прекрасно е ...
Продължихме да лежим и не усетих кога стана тъмно.Беше още рано и аз предложих.
-Мило ,искаш ли тази вечер да вечеряме навън?Или да си направим пикник на плажа?-последва целувка и добавих-Или искаш да останем така?
289
Re: Къщата на Мат и Крис on Съб Май 22, 2010 1:24 pm
-Както решиш...все ми е тая...още не съм гладен-погледнах я леко и продължих да лежа.Нямахме нужда от завивки защото времето бе много топло,а и се топлихме взаимно хД.Аз леко отместих главата на Зоуи и казах:
-Ако ще излизаме трябва да се преоблека...казвай,ако ще ходим някъде-усмихнах се аз и започнах да се събличам,като след това започнах да търся дрехи,дали за вкъщи,за плажа или за ресторант...Преди да се облека,сложих ръце на кръста си и зачаках отговора на Зоуи,за да знам какво да облека...
-Ако ще излизаме трябва да се преоблека...казвай,ако ще ходим някъде-усмихнах се аз и започнах да се събличам,като след това започнах да търся дрехи,дали за вкъщи,за плажа или за ресторант...Преди да се облека,сложих ръце на кръста си и зачаках отговора на Зоуи,за да знам какво да облека...
290
Re: Къщата на Мат и Крис on Съб Май 22, 2010 1:46 pm
-Ако искаш романтична вечеря на плажа.-усмихнах се.-Топло е и можем да прекараме нощта там-целунах го и добавих-А ти си страхотен без значение какво ще облечеш.
-Докато се обличаш ще приготвя багажа.-казах и започнах да мисля какво да взема.И в същото време мислех какво да облека.
-Ам има и още нещо.Забравих да те попитам .. допада ли ти тази идея?
-Докато се обличаш ще приготвя багажа.-казах и започнах да мисля какво да взема.И в същото време мислех какво да облека.
-Ам има и още нещо.Забравих да те попитам .. допада ли ти тази идея?
291
Re: Къщата на Мат и Крис on Съб Май 22, 2010 1:52 pm
-Хм...да идеята ми харесва...-изкарах от шкафа едни черни шорти,с които щях и да плувам и една черна тениска.Странно беше,че повечето дрехи бяха черни-не нямам много починали роднини,просто любимия ми цвят беше черното,а и бялото и другите цветове или бяха грозни или се цапат бързо,особенно когато ядеш,като свиня.25 процента от храната отива по дрехите ми,25 по пода,а останалите педесе ги изяждам...ХД
-Вземи...храна естетсвено...севщи...голяма покривка...хавлии...одела и може някой друг спален човал...-казах аз и отидох до нея...
-Вземи...храна естетсвено...севщи...голяма покривка...хавлии...одела и може някой друг спален човал...-казах аз и отидох до нея...
292
Re: Къщата на Мат и Крис on Съб Май 22, 2010 2:23 pm
-Ще бъде незабравима вечер ... -целунах го и отидох да се приготвя.
Дълго избирах.Накрая облякох този бански и тази рокля.
-Най-накрая съм готова.-казах и отидох до Крис.
-Извинявай ,че се забавих.-целунах го нежно.
-Ще тръгваме ли вече.Всичко приготвих и му подадох един малък сак.Винаги взимах много неща,когато отивах някъде.
Дълго избирах.Накрая облякох този бански и тази рокля.
-Най-накрая съм готова.-казах и отидох до Крис.
-Извинявай ,че се забавих.-целунах го нежно.
-Ще тръгваме ли вече.Всичко приготвих и му подадох един малък сак.Винаги взимах много неща,когато отивах някъде.
293
Re: Къщата на Мат и Крис on Съб Май 22, 2010 2:26 pm
Аз взех всички багажа.Естествено аз бях товарното магаре,както винаги и се запътих към вратата,обух маратонките си и излязох,като извиках:
-Хайде идвай...не се бави-засмях се лкео и прекосихме градината.Дъждът беше спрял и вече почти всичко беше изсъхнало.Пясъкът сигурно вече е сух и приятен...Сигурно вечерта щеше да е хубава...
П.П Пиши там
-Хайде идвай...не се бави-засмях се лкео и прекосихме градината.Дъждът беше спрял и вече почти всичко беше изсъхнало.Пясъкът сигурно вече е сух и приятен...Сигурно вечерта щеше да е хубава...
П.П Пиши там
Иди на страница :
1 ... 11 ... 18, 19, 20
» Градът » Града » Къщите » Къщата на Мат и Крис
Similar topics